fredag den 30. marts 2012

Påske ferie

Jeg sidder her i min geografi time og skriver o.O så bliver jeg rigtig klog >.<

Jah idag efter kl. 13. Har jeg påskeferie Jahh. Så det er tid til at lave påske pynt osv. har i nogle gode ideer til at lave i ferien... Idag skal jeg også lege med en af mine venner, så vi skal self. også være kreative :-) men vi skal også hygge med slik og se Disney Sjov :-)

Og sidste fredag var der jo X-factor finale syntes du, det var den rigtige der vandt?
Det syntes jeg. Godt Sveinur km på 3. og Line på 2. selvom Line var skide god..

Go' Påske

lørdag den 24. marts 2012

Nyt Udsende

Har i set det nye udsende? Og de søde fisk? du kan give dem mad bare før musen over dem og så kan du se dem svømme, men nok om dem :0) Det jeg har lavet de sidste par dage er at bage kage, en lækker en end da. Og så har jeg fået denne dejlige gave fra Laila som har Krea-uglen. Så nu er mig og min mor i fuld sving for at finde ting jeg kan lave det på.




Mums vi kunne ikke stoppe med at spise disse dejlige kanelsnegle

fredag den 16. marts 2012

Blomster neglelak

Strømmen var gået og jeg sad og kede mig, så jeg gik over til mit skrivebord og tog noget neglelak og en hårnål, wupti så fik jeg lavet en lille blomst. Min lillesøster syntes det var flot så hun skulle selvfølige have nogle eller 10 :-) men det var en sjov dag.


Nåh ja det havde jeg nær glemt, jeg var hjemme hos min kusine og købte disse flotte covers til mobilen. Jeg går mest med den hvide, men jeg har også en hvid IPhone. Men det irt. Er at når man tager billeder af noget med blitz så bliver den farve som coveret har.





Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 3. marts 2012

Dejlig dag

Ahh det har været et dejligt vejr idag, dog har jeg været inde og rydde op, men om lidt hopper jeg ud. Min lille hund Fine, i kan læse mere om hende inde på Abelikate, hun har tygget i min mors sorte tæppe, men hvis i kender Rikke godt som har Abelikate, så er hun jo meget kreativ så hun var igang, med at lave en stjerne ud af sort læder og satte det på det hul som fine har ødelagt, Det blev flot så jeg håber Fine bider lidt andre steder på det tæppe så min mor kan sætte flere stjerner på.

torsdag den 1. marts 2012

De sidste par dage



har jeg haft travlt pga. Vi skal lave en måneds opgave, Og en powerpoint der passer til den, jeg skriver om klaveret og jeg er ret god syntes jeg selv plus min far og mor. Men dog har jeg ikke fået skrevet så meget de sidste par dage, Undskyld. men håber i har haft en god uge.  hilsen mig.